Барабанниця Катерина Багінська несподівано лишилася без роботи через нашуміле весілля української пари в Італії

Новини шоубізнесу
4 287

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram/drum__queen

Артистка виступала разом з командою Діми Монатіка

Українська барабанниця Катерина Багінська виступила з командою Дмитра Монатіка на весіллі українських молодят в Італії. До речі, свято проводив російський шоумен Максим Галкін.

Це весілля набуло широкого розголосу і в суспільстві ця подія викликала доволі неоднозначний резонанс. До речі, участь Багінської у весіллі вже встиг осудити гурт “Renie Cares”, в якому вона виступає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це стало відомо з повідомлення продюсера Олександра Мусевича. Отож, відомо, що фанати пред'явили претензії колективу стосовно того, що їхня артистка була помічена на нашумілому весіллі. Шанувальники попросили колектив прокоментувати ситуацію. В підсумку, гурт виключив Багінську зі свого складу. Вірогідно, основна причина полягає в тому, що участь у весіллі брав громадянин рф Максим Галкін. До речі, окрім російського громадянства, у Максима вже є ізраїльський паспорт.

Для мене це дивно, ху*ово і неприпустимо. Я не розумію, чому подібні вчинки досі толеруються. Чому такі великі впливові артисти дозволяють собі, по суті, співпрацю з росіянами, які ще у 2014-му році підтримували анексію Криму і залюбки там виступали на День рф. Це не повинно бути нормою,
— висловилася про весілля фронтвумен колективу Ірина Панчук.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як наречена, на весіллі якої виступав Галкін та Монатік прокоментувала ажіотаж навколо події. Зазначимо, що наразі невідомо жодної інформації про її чоловіка.