"Мама" Вєрки Сердючки показала нове фото з весілля доньки-красуні

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Минулого тижня "мама" Вєрки Сердючки поділилася радісними новинами - її єдина дочка Яна вийшла заміж . Перший кадр з весілля буквально підкорив соцмережі, тож пізніше Інна Білоконь вирішила детальніше показати, який вигляд мала її донька в образі нареченої.

На своїй сторінці в Instagram близька подруга і колега Андрія Данилка поділилася новим фото з весілля дочки. У кадрі Яна позує в обіймах новоспеченого чоловіка, поклавши голову йому на плече. Однак обличчя нареченого не видно, а весь акцент зроблено на ніжному образі нареченої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з геопозиції, зазначеної під публікацією, весілля доньки Інни Білоконь відбулося в Полтаві. Для урочистості зять знаменитості вибрав чорний класичний костюм, а Яна - весільну сукню до підлоги з глибоким декольте.

"Мама" Вєрки Сердючки показала нове фото з весілля доньки-красуні - фото №1
Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

І все ж більше деталей Інна не розкриває. Її дочка далека від публічності, і веде закритий спосіб життя. Втім, сама Білоконь, попри свою діяльність, теж не розголошує деталі особистого життя. На тлі її тісної дружби з Андрієм Данилком, фанати думали, що між ними роман. Однак пізніше стало відомо, що "мама" Вєрки Сердючки, вже багато років одружена зі своїм коханим Олегом, разом з яким виховує доньку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що цього року Андрію Данилко виповнилося 50 років. Кращі цитати народного артиста України та його артзірки Вєрки Сердючки ми  зібрали у цьому матеріалі .

Фото: @belokoninnaviktorovna