Джонні Деппа заскочили на побаченні з копією Ембер Герд: виявилося, що це росіянка (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 213

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джонні Депп. Фото: Getty Images

61-річного голлівудського актора підозрюють у романі зі значно молодшою росіянкою

Останнім часом довкола особистого життя Джонні Деппа виникає чимало чуток, які явно не грають йому на користь. Адже спочатку у ЗМІ почали говорити, ніби 61-річний актор закрутив роман з 21-річною зіркою “Венздей” Дженною Ортега. А тепер ситуація не краща — подейкують, ніби зірку Голлівуду повʼязують романтичні стосунки з російською моделлю. Усі подробиці дізнавайтеся нижче!

Вже не вперше 61-річного Джонні Деппа помічають у компанії росіянки. Дівчину звати Юлія, вона є візажистом та має власний салон краси в Чехії. До слова, стиль та зовнішній вигляд моделі багатьом нагадує колишню актора — Ембер Герд, з якою Депп довгі роки мав важкий судовий процес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки ні сам Джонні Депп, ні його ймовірна нова кохана Юлія не коментують стосунки, які їх повʼязують. Вперше їх запримітили разом 2022 року на концерті Джеффа Бека у Празі. Проте нещодавно пару заскочили в Лондоні, коли вони мило йшли, тримаючись за руки, та усміхалися одне одному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як Джонні Деппа знайшли непритомним у Будапешті. А напередодні його гурт Hollywood Vampires скасував концерт, посилаючись на погане самопочуття зірки.