Невже її кар'єрі кінець? Ембер Герд вирізали з трейлера "Аквамена" після тривалого суду з Джонні Деппом

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Американську актрису Ембер Герд, яка вже декілька років не вилазить з судів після розлучення з актором Джонні Деппом, таки вирізали з трейлера до нового фільму "Аквамен і втрачене царство". Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

У новому трейлері до фільму "Аквамен і втрачене царство" уважні шанувальники помітили відсутність актриси Ембер Герд, яка зіграла в цій стрічці принцесу Меру. Це особливо цікаво, враховуючи великий резонанс навколо судового процесу з її колишнім чоловіком Джонні Деппом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як пише видання Daily Mail, Ембер Герд не тільки вирізали з трейлера. Її роль значно скоротять в самому фільмі, адже раніше прихильники Джонні Деппа створили петицію, вимагаючи виключити акторку через її негативну репутацію.

Невже її кар'єрі кінець? Ембер Херд вирізали з трейлера "Аквамена" після тривалого суду з Джонні Деппом - фото №1

Також варто зазначити, що виконавець головної ролі Аквамена, Джейсон Момоа, підтримував те, щоб Герд виключили з акторського складу фільму. Щоб виразити свій протест, актор з'явився в образі Джонні Деппа, але пізніше відмовився коментувати ситуацію.

Нагадаємо, що у червні 2022 року Ембер Герд програла суд Джонні Деппу, якого вона звинувачувала у домашньому насильстві впродовж кількох років. Однак присяжні визнали актора невинним. Він поступово повертається до роботи та знімається в фільмі "Жанна Дюбаррі". А ось кар'єрі Ембер Герд, напевно, настає кінець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На днях також з'явилися перші подробиці зйомок 2 сезону "Венздей". Ймовірно, нас чекає новий акторський склад і краєвиди Ірландії.