33-річна зірка "Американської історії жахів" Емма Робертс виходить заміж (ФОТО)

Новини шоубізнесу
855

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Емма Робертс. Фото: GettyImages

Акторка оригінально повідомила про заручини з Коді Джоном, поки це не встигли зробити її родичі

Популярна американська акторка Емма Робертс, яка пішла зірковим шляхом своєї популярної тітки — Джулії Робертс, повідомила про заручини. При чому до такої новини артистка підійшла з гумором. Як саме — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах 33-річна зірка серіалів “Американська історія жахів”, “Королеви крику” та інших, поділилася романтичним знімком з коханим, актором Коді Джоном. На фото Емма Робертс показала розкішну каблучку та повідомила, що готується піти до вівтаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що можливо б акторка не поспішала ділитися деталями свого особистого життя на широку публіку. Проте враховуючи казус, коли її мама вперше показала обличчя новонародженого сина Емми, хоча сама акторка ретельно приховувала його, дівчина вирішила бути попереду та особисто розповісти про великі зміни у стосунках з актором.

Залишу це тут, перші ніж моя мама всім розповість,
— коротко підписала публікацію зірка.
Емма Робертс. Фото instagram.comemmaroberts
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Камалія похизувалася коштовною каблучкою, натякнувши, що знову готується піти під вінець. Артистка зізнається, що після розставання з мільярдером, увага чоловіків до неї дуже посилилася.