Камалія похизувалася коштовною каблучкою, натякнувши, що знову готується піти під вінець

Новини шоубізнесу
2 383
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка несподівано заговорила про нові стосунки та освідчення у коханні

Після резонансних чуток про те, що Камалія пішла від чоловіка заради коханця , співачка натякнула, що зараз вона дійсно не одинока. Ба більше, артистка підігріла чутки стосовно того, ніби незабаром вона збирається вдруге вийти заміж. Більше деталей дізнавайтеся нижче!

В інтерв'ю "М1" Камалія несподівано вийшла в прямий ефір прямо у весільній сукні. І хоча у такому образі артистка була на знімальному майданчику власного кліпу, стосовно особистого життя вона теж встигла заінтригувати прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, відповідаючи на питання інтервʼюєрки, Камалія несподівано почала хизуватися коштовною каблучкою. Зірка зізналася, що їй освідчуються у коханні, та й сама вона відкрито говорить про почуття.

Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні. І у мене є навіть обручка. Скоро вже буде моя. Обмінююся обручками з коханим,
— повідомила Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після "злитих" фото закривавленого обличчя, Камалія висловилася про свого колишнього-мільярдера . Артистка стала на захист Захура та зізналася, чи міг він підіймати на неї руки.