Після україномовного перформансу Лайма Вайкуле зізналася, чому раніше не співала такі пісні

Новини шоубізнесу
747

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Лайма Вайкуле. Фото: соцмережі співачки

Виконавиця не приховує, що хвилювалася перед виконанням української пісні

Після неочікуваного перформансу з україномовною піснею Лайма Вайкула вирішила більше розповісти про свій оновлений репертуар. Чому виконавиця тільки зараз наважилася заспівати українською мовою — дізнавайтеся нижче!

Не секрет, що Лайма Вайкуле активно підтримує Україну та засуджує російську агресію. Проте в публічному просторі артистка неодноразово виступала з російськими піснями. А от української в її репертуарі ще жодного разу не було.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В ефірі каналу "Дождь" Лайма Вайкуле зізналася, що раніше боялася виконувати українські пісні. Проте віднедавна вона наважилася на такий досвід і, можливо, у майбутньому поновлюватиме свій репертуар українською творчістю і надалі.

Я дуже боялася співати українською, бо це завжди страшно. Англійською, латиською, литовською, російською і навіть французькою ми співали, а українською я не співала. В чому щастя? В тому, що ми можемо бути різними й співати різними мовами. Я дуже рада, така горда!
— прокоментувала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Лайма Вайкуле зізналася, чи буде співати у росії. Артистка назвала умову, за якої з'явиться на російській сцені.