"Можу про це сказати сміливо": Вайкуле зізналася, чи буде співати у росії

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна латвійська виконавиця Лайма Вайкуле, яка нещодавно зізналася, чи виступатиме у рф, назвала умову, за якої з'явиться на російській сцені. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікаво, що Лайма попри все розглядає можливість повернутися з концертами в росію. Єдина умова, яку вона проговорює - це повне вибачення і абсолютне покаяння громадян рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки що, рішення Вайкуле доволі однозначне. Однак, артистка  допускає, що воно може змінитися:

Ніколи не буду виступати в росії, можу про це сказати сміливо. Може бути, якщо будуть вибачення і покаяння, якщо все зміниться,

- цитує Вайкуле росЗМІ.

На такі заяви відреагував і російський продюсер, затятий путініст Йосиф Пригожин. Він каже:

Хто повинен перед нею вибачитися? Глядачі російські? Їх ніхто не чіпає, та кому ви потрібні взагалі? Вже час навіть пройшов, вже нові люди прийшли на всі їхні місця, інші артисти. Вас ніхто не чіпає, вас ніхто не ображав. Чесно? Я не очікував. Вона завжди була такою делікатною жінкою, вона завжди так уникала гострих кутів, а сьогодні її кудись взагалі занесло. Хочеться спитати: Хто ви такі, щоб ви вказували нашій країні, хто і що повинен робити? Хто ви такі, блін? Ви краще розберіться зі своїми керівниками, які влаштували безчинства в 2014 році на в'їзд зірок, скасування культури і скасування конкурсу "Нова хвиля". Ви краще з цим розберіться, ви розберіться зі своїми, до нас лізти не треба. росія нікому нічого не винна, тому що ви користувалися всіма благами російської федерації, глядацькою аудиторією, заробляли гроші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як насправді  Лайма Вайкуле ставиться до Володимира Зеленського. Лайма зауважила, що їй дуже до вподоби, що в на головних постах в українській владі перебувають молоді та енергійні люди.