Після виступу в Україні Шарон ден Адель з Within Temptation готує спільну пісню з відомою українською співачкою

Новини шоубізнесу
1 542

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil та Шарон ден Адель. Фото: instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil розсекретила, що готується вразити прихильників спільною композицією з Шарон ден Адель

Головною хедлайнеркою Atlas United 2024 стала солістка нідерландського гурту Within Temptation Шарон ден Адель, яка активно підтримує Україну. У квітні цього року артистка випустила спільний трек з українським виконавцем Алексом Ярмаком, та тепер вона готує не менш цікаву музичну премʼєру зі співачкою Jerry Heil.

Новиною про спільну роботу заінтригувала сама Джеррі Хейл. У себе в соцмережах артистка розповіла, що особисто зустрілася з Шарон ден Адель та домовилася з солісткою Within Temptation про співпрацю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз виконавиці готують спільну пісню. Проте коли планується премʼєра композиції Jerry Heil та нідерландського гурту Within Temptation — поки невідомо.

Честь працювати над музикою з цією неймовірною жінкою! Вона підтримує Україну усіма можливими шляхами — в тому числі українську армію! Вам треба бачити її очі, коли вона розмовляє про українську націю!
— написала Джеррі Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джері Хейл заінтригувала можливим поверненням на пісенний конкурс. Артистка поділилася незабутніми моментами із залаштунків Євробачення 2024.