Гурт Within Temptation та український співак Alex Yarmak вразили кліпом, який Інді Хаїт відзняв у Києві (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
5 150
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Шарон ден Адель
Фото: Getty Images

Приїзд Шарон ден Адель в Україну наробив чимало галасу, тому кліп на композицію A Fool’s Parade прихильники чекали з нетерпінням

Відомий нідерландський гурт Within Temptation, фронтвумен якого є співачка Шарон ден Адель, нарешті показали довгоочікувану колаборацію з українцями. Заради неї артисти не просто публічно засудили російську агресію, а й на власні очі побачили наслідки руйнівних атак по цивільним обʼєктам України, коли приїздили у Київ заради зйомок кліпу. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Ще 5 квітня гурт Within Temptation випустив фіт з відомим українським музичним продюсером та музикантом, Алексом Ярмаком. І з того часу пісня “A Fool’s Parade“ наробила чимало галасу у соцмережах. А однією з причин для того стало те, що нідерландські музиканти вирішили приїздити в Україну, аби відзняти відеороботу до композиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Alex Yarmak та гурт Within Temptation
Фото: Getty Images

Як каже солістка Within Temptation, рішення приїздити в українську столицю під час широкомасштабної війни вони прийняли доволі швидко. Адже артисти розуміли, що не зможуть донести публіці усю правду про російську агресію проти України, не побачивши на власні очі, в яких умовах зараз живуть українці.

Це було б неправильно знімати відео на пісню про Україну десь у мене на Батьківщині, де безпечно і безтурботно. Я знала і від самого початку розуміла, що маю приїхати сюди, маю побачити все на власні очі та показати в нашому відео Київ, який він зараз. Для нас це важливо, і для людей тут це теж важливо. Мені також дуже радісно, що стільки людей, наших прихильників, відгукнулося взяти участь у зйомках, це була дуже тепла зустріч. Сподіваюся, вони не зненавиділи мене після зйомок, оскільки сцену знімали просто в болоті,
— коментує роботу солістка гурту Within Temptation Шарон ден Адель.
Шарон ден Адель
Фото: Getty Images

Серед знімальних локацій можна побачити: МЦКМ (колишній Жовтневий Палац), селище Макарів, село Калинівка, де режисер акцентував на масштабі руйнації будівель внаслідок обстрілів росіян у березні 2022 року. У кадрі також глядачі помітили Національну бібліотеку України імені В.І. Вернадського, Площу Знань КПІ та, звісно, монумент Батьківщина-Мати. Ну а режисером роботи став відомий українець ізраїльського походження Інді Хаїт. А всі роялті з кліпу артисти направлять до благодійної ініціативи Всеукраїнської Асоціації Музичних подій Music Saves UA.

Шарон ден Адель
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український дует Bloom Twins презентував ремікс на трек, присвячений війні в Україні. Нова пісня дівчат має назву "Drunk & Loud" і вже зібрала чимало схвальних відгуків у соцмережах!