49-річна Альона Вінницька відверто зізналася, чому не готова всиновити дитину

Новини шоубізнесу
3 549

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Альона Вінницька. Фото: facebook.com/alyona.vinnitskaya

Артистка розповіла, що відчуває, коли думає про усиновлення

Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Альона Вінницька, яка мала затяжну кризу у стосунках з чоловіком, щиро розповіла про свої погляди на материнство. Зокрема, виконавиця поділилася думками щодо можливості взяти дитину з дитячого будинку.

Альона вже понад три десятиліття заміжня за Сергієм Большим, продюсером, який зараз служить у Збройних силах України. Пара не має дітей, що Альона раніше пояснювала проблемами зі здоров'ям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На запитання про всиновлення, Вінницька дала категоричну відповідь – ні. В інтервʼю Славі Дьоміну співачка зізналася, що на цей момент не готова забезпечити дитину необхідною любов'ю. Вона також сумнівається, що зможе повністю присвятити себе людині, яка не є її біологічною дитиною.

Я відчуваю, що не готова полюбити, а треба любити. Тут інакших варіантів немає. Я не впевнена поки що. На сьогодні так: або свої, або ніяк, а як воно буде завтра — не знаю,
— зазначила Альона Вінницька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше скандальний блогер-пліткар заявляв, ніби Альона Вінницька має серйозні проблеми з алкоголем. За його словами, артистка переживає вкрай непростий період.