Важкохвора Селін Діон феєрично повернулася на сцену, виконавши гімн кохання на відкритті Олімпіади 2024 (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
947

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селін Діон. Фото: Getty Images.

Артистка виконала хіт Едіт Піаф "L’Hymne à l’amour"

Селін Діон закрила церемонію відкриття Літніх олімпійських ігор 2024 року в Парижі. Її виступ відбувся одразу після запалювання олімпійського вогню на терасі Ейфелевої вежі, що стало кульмінацією вечора.

Співачка, вдягнута у витончену білу сукню від Dior, виконала знамениту пісню Едіт Піаф "L’Hymne à l’amour". Цей виступ став першим публічним виходом артистки після оголошення про її невиліковну хворобу та перерву у кар'єрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ще до початку Олімпіади почали циркулювати чутки про її участь. Видання The Sun наприкінці червня повідомило про можливий виступ Селін, а 2 липня стало відомо, що співачка прибула до Парижа та оселилася в готелі Royal Monceau неподалік Єлисейських полів, де також перебувала Леді Гага. 24 липня французький журналіст Тьєрі Море підтвердив, що Селін Діон виконає разом з Lady Gaga пісню "La Vie en Rose".

Згадаємо, що в 1996 році в Атланті Селін Діон відкривала Олімпійські ігри своєю піснею "The Power Of The Dream". Її нинішній виступ у Парижі став яскравим та емоційним поверненням на велику сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні 56-річна Селін Діон налякала кадрами одного з нападів. Артистка зізналася, що вони почастішали через невиліковну хворобу.