"Це було випробуванням": легендарна Селін Діон пригадала часи, коли ледь не померла

Новини шоубізнесу
2 030
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Селін Діон
Фото: Скриншот

Артистка зауважила, що була за крок до смерті

Знаменита канадська артистка Селін Діон, яка зникла зі сцени через хворобу, поділилася сумною історією, як свого часу ледь не померла. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавиця поділилася деякими подробицями своєї боротьби з хворобою. У січні 2024-го року артистка зробила анонс документальної стрічки “Я: Селін Діон", в якій показала свою ексклюзивну історію на шляху до подолання рідкісного недугу. Зазначимо, що прем'єра вищевказаної стрічки була запланована на 25 червня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, вже 23 травня шанувальники мали змогу побачити трейлер до стрічки. Вже у ньому артистка дещо розповіла про хворобу м’язів. Через неї у зірки почалися спазми та болі в м’язах. Вона не те що не змогла співати, а навіть перебувала на межі життя і смерті. Цим Селін поділилася в інтерв’ю Ході Котб.

Зараз Селін набагато краще, але в якийсь момент вона ледь не померла. Це те, що вона сказала. Це був страшний час,
– повідомила Котб.

У трейлері артистка окремо заявила, що цілком готова розповісти світові про один з найскладніших періодів у її житті, готова говорити про усі болі та страждання. Однак, попри все Діон висловлює неймовірну жагу до життя.

У мене діагностовано дуже рідкісний неврологічний розлад. І раніше я не була готова нічого сказати. Але тепер я готова. Не складно підготувати шоу, складно його скасувати. Я важко працюю щодня. Але я маю визнати, це було справжнім випробуванням. Я дуже сумую за людьми. Якщо я не можу бігти, я буду йти. Якщо я не можу йти, я буду повзти. Я не зупинюся. Я бачу своє життя і люблю кожну його частину.
– розповіла знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі 2024 після новини про невиліковний недуг. Селін була дуже схвильована, а відтак вийшла на сцену за підтримки старшого сина.