"Не було надії, що я виживу": соліст O.Torvald Женя Галич зізнався, що страждав від алкогольної залежності (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
512

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Женя Галич. Фото: instagram.com/jenia_galich

Артист відверто розповів, що допомогло йому впоратися з алкогольною залежністю

Відомий український артист та захисник України Женя Галич, якому відмовила Юлія Саніна, відверто розповів про свою алкогольну залежність. Фронтмен гурту O.Torvald зізнався, з чого все почалося, яким був його стан увесь цей час, а також як йому вдалося побороти залежність. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтервʼю Еммі Антонюк соліст гурту O.Torvald розповів, що від початку війни він був офіцером у Групі Сил Підтримки. Разом з побратимами Женя Галич займався матеріально-технічним забезпеченням, однак одного разу він перейшов на посаду офіцера військово-цивільного співробітництва. А це значить, що він був саме тією людиною, хто вивозив тіла українських бійців, які загинули під час війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Така важка робота передбачала те, що Женя мав би працювати з психотерапевтом. Однак сам він відмовився від терапії, сподіваючись, що впорається самостійно. Тоді ж він і почав пити, що призвело до алкогольної залежності.

Я — та людина, яка в рефрижератор пакувала трупи наших хлопців і відвозила їх батькам. Був психотерапевт, але я на нього не погоджувався. Мені здавалося, що я впораюся з усім самотужки. Мені здавалося, що це не потрібно, що мене алкоголь врятує.
Це якісь біохімічні процеси. Я втратив бажання жити. У мене не було надії, що я виживу. Я втратив себе.
Мені хотілося розслабити організм, і я це робив за допомогою алкоголю. Мені це подобалося. Я говорив, що психотерапевти — це для слабаків. Це було повсякденне життя. Якби ти мене побачила ввечері, наприклад, рік чи півтора тому, то я був плюс-мінус нормальною людиною, просто напідпитку. А якби ти мене побачила вранці, у перші дві години, коли я прокидаюся, ти б побачила нещасну людину. Людину, яка страждає, яка не знає куди себе подіти. Починається панічна атака, що мені робити, як жити далі. Дуже розсіяний стан, і дуже драматичний для мене, хоча я нікому цього не показував,
— зізнався Женя Галич.

Побороти свою залежність артисту допомогло лікування в спеціалізованій клініці. Окрім того, він приймав антидепресанти та транквілізатори, аби відновити рівень серотоніну, який алкоголь фактично “вимиває” з організму.

На першому сеансі я ридав. Був лікарняний. Усе офіційно оформив. Спочатку лежав у лікарні. Потім перевели додому,
— додав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно рок-музикант та військовий Женя Галич ошелешив тим, що хотів закрити свій гурт O.Torvald. Артист відверто розповів про великі зміни у своєму житті.