Рок-музикант та військовий Женя Галич ошелешив тим, що хотів закрити свій гурт "O.Torvald"

Новини шоубізнесу
1 901
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Женя Галич
Фото: instagram.com/jenia_galich

Артист у своєму великому інтерв'ю розповів про зміни у житті

Популярний український рок-музикант Женя Галич, який відправився захищати незалежність та цілісність України на передову, розповів про зміни у своєму житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, артист зізнався, як саме змінилося його життя на фоні війни. Відтак, артист зізнався, що в різні періоди мав проблеми з алкогольною залежністю та набрав чимало ваги.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, це лише вершина айсберга. Як виявилося, Галич в певний момент Навіть хотів завершити свою кар'єру артиста та закрити знаменитий гурт “Оторвальд”, який представляв Україну на Євробаченні 2017.

Для мене це був би ідеальний фінал. У нас два солдаути в жовтні 2023 року, класна пісня "Я повернуся", яку я написав на сході. Я ніколи не хотів, щоб O.Torvald був гуртом, що висмоктує з пальця свої концерти за допомогою залучених артистів або спеціальних програм. Я ніколи не хотів бути старим рок-музикантом. Це якась зал*па.
- резюмував Євген.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Женя Галич розповів про проблеми психологічного характеру. Музикант намагався справитися з проблемами, вживаючи заборонені речовини та алкоголь.