"Найтрагічніший день мого життя": Олена Мозгова розчулила постом у день роковин смерті Миколи Мозгового (ФОТО)

Новини шоубізнесу
911

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Facebook

Продюсерка зазначила, що їй довго довелося приймати той факт, що вона не зможе обійняти рідну людину

Популярна українська продюсерка, донька легендарного артиста Миколи Мозового Олена Мозгова, яка вразила своїм виглядом без макіяжу, присвятила пост покійному татові. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож свою публікацію у Facebook Олена розповсюдила в день 14-х роковин смерті знаменитого батька. Мозгова заявила, що той день став найтрагічнішим у її житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінка зазначила, що їй довго довелося приймати той факт, що вона не зможе обійняти рідну людину. Проте, за цей час Мозгова зуміла відпустити нестерпний біль. У свій пост Олена додала архівну світлину Миколи Петровича.

Ранок 30 липня 2010 року. Найтрагічніший день мого життя… Довгий шлях прийняття того факту, що я вже не можу в цьому житті тебе обійняти, давався важко. Дуже важко. Але 14 років практик, пошук відповідей і пізнання зробили свою справу. Я відпустила той нестерпний біль, прокинулася... Повернула собі себе і знайшла відповіді. Дякую за все. Люблю. Завжди. Ще зустрінемося,
- повідомила Мозгова.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова показала архівний кадр зі своїми батьками. На фото Микола Мозговий ніжно обіймав свою кохану.