Олена Мозгова відповіла, кого вважає найадекватнішим артистом в Україні

Новини шоубізнесу
10 132
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Мозгова
Фото: Скриншот

Свою думку знаменитість висловила у соцмережах

Відома українська продюсерка Олена Мозгова, яка зазначила, кого вважає кращою артисткою, чесно зізналася, кого вважає найбільш адекватним артистом в українському шоу-бізнесі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Свою думку донька легендарного Миколи Мозового висловила у себе у соцмережах. Відтак, за її словами, до цього висновку вона дійшла, коли займалася процесом підготовки концерту, присвяченого пам'яті її батька.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Олена вважає, що справжнім профі та найадекватнішим на вітчизняній сцені є Дмитро Монатік. Окрім того, Олена підкреслила, що на концерті будуть небагато зірок із зірок. Вона говорить, що найбільш талановиті та адекватні не завжди є зірками.

Займаюся концертом тата. Скажу вам, що найадекватніша і дійсно профі й до того ж дуже душевна людина – це Monatik. Чесно кажучи, прямо зірок із зірок у концерті буде небагато! Бо будуть найбільш талановиті й адекватні, а це не завжди зірки. І це таке щастя, коли TБ-канали тобі не диктують, хто саме має бути в концерті.
- резюмувала Мозгова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова розповіла, що думає про Євробачення 2024. Продюсерка відзначилася категоричною заявою.