Хтось може пояснити, чому ми всі нервуємо останні дні"? Наталія Могилевська потішила цікавим постом перед 49-м днем народження

Новини шоубізнесу
638

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

У своєму колажі зірка показала різні емоції

Відома українська співачка Наталія Могилевська, яка здивувала своїх фоловерів цікавим методом схуднення, вкотре потішила підписників атмосферним постом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram Могилевська розповсюдила фотоколаж, у якому показала кілька знімків з різними емоціями. Як бачимо з публікації Наталії, вона позувала у білому топі та сорочці на терасі своєї оселі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свій колаж Могилевська доповнила символічним підписом. У публікації вона розповіла про свій стан напередодні 49-річчя. Окрім того, зірка запитала у підписників, чи не нервують вони перед днем народження, адже вона нервує.

А ви нервуєте перед днем ​​народження? Хтось може пояснити, чому ми всі нервуємо останні дні? Я так і не зрозуміла. Нервую. Пішла за солодким,
- зазначила Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська показала, як провела відпочинок з доньками. Наталія запропонувала підписникам не тільки фото, а й відео з відпочинку в Одесі.