"Мама тебе знайде": Наталія Могилевська пише свою першу книгу для дітей

Новини шоубізнесу
4 456
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська, фото
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Материнство надихнуло українську співачку стати ще й письменницею

Наталія Могилевська, яка нещодавно влаштувала своїй донечці сюрприз з нагоди дня народження, працює над своїм новим книжковим проєктом — першою книгою для дітей. Про це вона повідомила 26 квітня під час зустрічі на фестивалі "Книжкова країна".

Книжка з назвою "Мама тебе знайде" вийде друком у видавництві "Ранок". Це казкова історія про справжні родинні почуття, підтримку та любов рідних. Головними персонажами розповіді стануть маленькі ведмедики, яким, попри всі труднощі, вдасться відшукати свої справжні дім та сім’ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На події у рамках книжкового фестивалю Наталія Могилевська поділилася з присутніми кількома деталями щодо майбутнього проєкту. Як сказала співачка, джерелом натхнення для неї стали особистий досвід і власні переживання батьківства. А ще маленька донечка Софія, яку разом зі старшою Мішель вона удочерила майже два роки тому. Саме для неї перед сном Наталія розповідала казку про двох ведмедиків, яких прихистила інша родина ведмедів. 

Наталія Могилевська, фото
Фото: пресслужба

Поділитися власними переживаннями й досвідом Наталія вирішила й з іншими. Тема усиновлення завжди була важливою та стала ще більш актуальною під час повномасштабної війни, коли багато дітей втрачають своїх рідних батьків, їхню підтримку та турботу. Однак подарувати їм свою любов і тепло, яких вони так потребують, може нова родина. Тому Наталія вирішила перетворити свою казку для донечки в дитячу книжку, яку зможуть прочитати інші. Як повідомила співачка, саме через дитячу історію і діти, і дорослі найкраще зрозуміють емоції героїв, зможуть порівняти себе з ними та перейнятися цією темою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Могилевська вразила щемливою історією про минуле своїх названих доньок. Артистка зі сльозами на очах розповіла, що довелося пережити її донечкам до того, як вона стала їх мамою.