Думали, що загинув: безневинна поїздка сина Анджеліни Джолі та Бреда Пітта на електровелосипеді обернулася трагедією

Новини шоубізнесу
1 245

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анджеліна Джолі. Фото: Getty Images

Медики побоювалися найгіршого, але Пакс вчасно прийшов до тями

Син Анджеліни Джолі та Бреда Пітта потрапив у серйозну аварію на електровелосипеді, яка могла мати трагічні наслідки. 20-річний Пакс Джолі-Пітт, рухаючись без шолома, врізався в автомобіль, що зупинився на червоне світло. Що саме сталося на вулицях Лос-Анджелеса — стало відомо тільки зараз.

Свідки, які перебували поруч, спочатку подумали, що хлопець загинув, коли побачили його без свідомості на асфальті. Проте, коли медики прибули на місце, Пакс прийшов до тями. Про це повідомляють інсайдери видання Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

49-річна Анджеліна Джолі негайно вирушила до лікарні, де її син перебуває під пильним наглядом працівників. На щастя, зараз його стан стабільний. Парамедики, які першими прибули на місце аварії, підозрювали, що у Пакса міг бути крововилив у мозок, тож його швидко госпіталізували для детального обстеження. Хоча точна природа травм ще не встановлена, є надія, що Пакс зможе повернутися додому вже зовсім скоро.

Варто зазначити, що батько Пакса, відомий актор Бред Пітт, поки що утримується від коментарів з приводу цієї ситуації. Свідки аварії повідомили, що Пакс скаржився на біль у стегні, а також зазначили, що він отримав травму голови.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно адвокати Анджеліни Джолі розкрили дивовижні подробиці того, як Бред Пітт жорстоко з нею поводився. Тому акторка досі хоче помсти й продовжує судитися з колишнім.