Досі хоче помсти: адвокати Анджеліни Джолі розкрили дивовижні подробиці того, як Бред Пітт жорстоко з нею поводився

Новини шоубізнесу
6 881
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анджеліна Джолі та Бред Пітт
Фото: Getty Images

А ми вже сподівалися, що одне з найскандальніших розлучень Голлівуду нарешті завершиться примиренням

Після того як донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта вирішила переїхати до батька , між зірковим експодружжям знову почалися судові чвари. Адже, як виявилося, акторка висунула нові звинувачення проти колишнього чоловіка у домашньому насильстві. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

Днями в розпорядженні редакції CNN зʼявилися копії нових документів, які адвокати Анджеліни Джолі передали в суд Лос-Анджелеса. У них йдеться про те, що Бред Пітт нібито неодноразово підіймав руку на дружину та їх дітей. При чому варто зауважити, що раніше акторка розповідала, що перший інцидент, коли чоловік підняв на неї руку — стався під час їх перельоту із Франції у США 2016 року, однак зараз вона почала говорити, що подібні ситуації почалися ще задовго до того.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як можна зрозуміти з документів, Анджеліна Джолі намагалася продати Бреду Пітту свою частину виноградників Шато Міраваль, але їх угода зірвалася. А все тому, що однією з умов актора було те, аби його колишня дружина замовчувала його жорстоке поводження з нею та їх дітьми.

Однак тепер адвокати голлівудської акторки надали суду нові свідчення. За їх данними, ще до скандального інциденту на борту літака, про який вже давно знає суспільство, Бред фізично та емоційно образив Джолі та їх шістьох неповнолітніх дітей. Ба більше, тоді під час сварки чоловік травмував спину та лікоть дружини.

Історія фізичного насильства Пітта над Джолі почалася задовго до поїздки родини з Франції до Лос-Анджелеса…цей рейс став першим випадком, коли він застосував фізичне насильство також і до дітей,
— йдеться у зверненні до суду.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Бред Пітт виграв суд проти своєї колишньої Анджеліни Джолі стосовно питання контролю над французьким виноградником. Зауважимо, що маєток Château Miraval, який спеціалізується на виробленні ігристого рожевого вина, став основним предметом юридичної битви між експодружжям.