Зірці "Голосу країни" діагностували рак: "Це важко буде приховати" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 022

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Віктор Нікіфоров - Gorim. Фото: instagram.com/gorim_music

Віктор Нікіфоров, більш відомий як Gorim, вирішив бути максимально відвертим з публікою

Популярний український співак Віктор Нікіфоров, який виступає під псевдонімом Gorim, шокував прихильниками новиною щодо власного стану здоровʼя. Виявилося, що зірці 7 і 11 сезонів шоу “Голос країни” діагностували рак. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Про це Віктор Нікіфоров вирішив особисто розповісти власній аудиторії, оскільки розуміє, що рано чи пізно про це стане відомо публіці. Артист зазначив, що поки він може боротися з хворобою власними силами та за підтримки рідних. Тому допомоги у прихильників він простити не став.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім артист зазначив, що розповісти про свій діагноз — лімфома Ходжкіна 2 стадії — він наважився не відразу. А все для того, аби його слухачі більше розуміли, що такі зміни у житті сильно позначаться і на його творчості.

Вже давно хотів вам зізнатись, що я не просто так "змінив стиль". Це я, можна сказати, передбачаю події. У мене рак – лімфома Ходжкіна 2 ст. І я зараз перебуваю на хіміотерапії. Я не збираюсь робити ніяких зборів (принаймні, поки що), ми справляємося своїми силами. Лікують мене в Інституті раку, почуваю себе добре. Ділюся з вами цим, бо зараз це важливий аспект мого життя і це важко буде приховати, особливо з часом лікування. Тож, до мого музичного і творчого життя, за яким ви слідкуєте, зараз ще додадуться деякі речі з проходження лікування і моєї боротьби з хворобою,
— розповів Віктор Нікіфоров.
Віктор Нікіфоров - Gorim. Фото: instagram.com/gorim_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що голова сімейства Кардашʼян-Дженнер важко хвора. У 68-річної Кріс Дженнер виявили рак, про що вона повідомила в новому сезоні власного шоу.