"Цього недостатньо": Sowa висловилася щодо позиції Софії Ротару по Україні

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: sofiarotaru.official / Instagram

Співачка так думає незважаючи на той факт, що Софія Михайлівна робила пости на підтримку України

Популярна українська артистка Sowa (справжнє ім’я Діана Горбяк), яка ледь не побилася із киянами, дала розгорнуте інтерв'ю, в якому досить різко висловилася про Софію Ротару. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв’ю виданню oboz.ua Sowa розкритикувала Ротару. Мова про Софію Михайлівну зайшла тоді, коли інтерв’юер Богдан Беспалов запитав у співачки про те, чому вона дозволяє собі критикувати таких великих артистів як Ротару.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Sowa з упевненістю заявила, що для неї позиція Ротару дещо неоднозначна. Таку думку співачка має незважаючи на той факт, що Софія Михайлівна робила пости на підтримку України у війні.

Щодо Софії Ротару, то вона не виправдала моїх очікувань. Хотілося від неї більше ініціативи саме у плані захисту нашої країни. Так само її позиція для мене трохи неоднозначна. Так, вона робила дописи на тему підтримки України, але, як мені особисто здається, для такої артистки, як Софія Ротару, цього недостатньо,
- зауважила молода артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що росіяни планують перетворити віллу Софії Ротару в Криму на воєнний госпіталь. У такий спосіб вони хочуть покарати українську співачку за її допомогу країні.