Співачка Sowa виступила у військовому шпиталі та підтримала наших захисників: "Це найменше, що я можу дати"

Новини шоубізнесу
1 359
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Співачка Sowa, фото
Фото: instagram.com/sowa_official_/

Артистка говорить, що для неї успіх — це хоч трішки зробити кращим день воїнів

Українські артисти нині намагаються всіма силами підтримати армію та наших сміливих воїнів. Нещодавно BURLA представив до сліз зворушливу пісню, присвячену загиблим Героям України, а тепер співачка Sowa відвідала військових у шпиталі з виступом.

З метою підтримки емоційного та психічного здоров’я наших героїв артистка вирішила подарувати їм свої пісні та розфарбувала сірі будні. Своїм виступом Sowa хотіла подякувати воїнам зі їх захист:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Мій виступ для військових це вираз вдячності за їхній захист. Це найменше, що я можу дати — заспівати свої пісні на противагу того, що вони роблять для нас. Чи то виступ, чи просто зустріч, це змога повернутись до реальності. Коли ти проживаєш своє звичне життя, прокидаєшся, пʼєш каву, ти ловиш себе на мить, що все гаразд. Ніби живеш у двох паралелях, де все гаразд, і де є пекло. Коли ти маєш зустрічі з військовими це показує тобі нашу реальність, і найстрашніше, що ти не знаєш, на скільки довго вона триватиме. Але згуртовуючись, ми дійдемо до перемоги, та досягнемо свого.

Окрім того, вона зазначила, що місія своїми піснями підіймати дух бійців є вкрай важливою для кожного артиста:

Я вважаю, що місія кожного артиста, своїми піснями підіймати дух бійців. Смутку й так вистачає, потрібно дарувати посмішку. Для мене успіх, якщо своїм виступом я змогла хоча б трішки зробити їх день кращим. Окрім виступів, я також допомагаю військовим через свій благодійний фонд "Ангел-охоронець". Ми вже відправили багато допомоги через фонд нашим бійцям і не збираємось зупинятись на досягнутому.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не так давно гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, спільно з "Азов", презентували нову відеороботу на пісню "Героям". Це відео вони випустили з нагоди 10-річчя бригади.