"Пробач...": Марина Боржемська прокоментувала відверте зізнання сина про погрози від Вʼячеслава Узелкова

Новини шоубізнесу
514

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Марина Боржемська з сином Робертом. Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Жінка подякувала синові та перепросила за те, що йому доводиться переживати важкі родинні стосунки

Колишня дружина Вʼячеслава Узелкова прокоментувала емоційну публікацію їх спільного сина, в якій він вперше розповів про конфлікти з батьком. Як до цього поставилася Марина Боржемська — дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах жінка подякувала синові за сміливість говорити про проблеми у стосунках з власним татом. Адже після розлучення з Мариною Боржемською, Вʼячеслав Узелков вже неодноразово звинувачував її у тому, ніби вона налаштовує дітей проти нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак 15-річний Роберт не просто спростував ці чутки, а й заявив, що отримував погрози від зіркового батька. Тому, на тлі багатьох конфліктних ситуацій, хлопець вирішив перестати спілкуватися з татом.

Мій любий син Роберте, я дякую тобі за твій останній допис. Ти показав у ньому свою дорослість, мудрість, силу, біль, втрату та надбання. Я побачила твою сміливість бути чесним, не тільки перед собою, а й іншими — все це викликає велику повагу. У тебе є чому повчитися, а саме гідності та честі, відстоювати свої власні кордони, захищати своє найдорожче — родину, своїх дівчат. Ось воно відчуття, бути за кам'яною стіною, за мужніми плечима та відчути жіночу слабкість поруч із тобою,
— звернулася Марина Боржемська.

Та сама Марина відчуває провину за те, що не змогла зробити так, аби її стосунки з колишнім не відобразилися на дітях. Адже жінка розуміє, що Роберту було важко наважитися розповісти публічно всю правду про стосунки з власним татом.

Пробач, що тобі довелося взяти все це у власні руки. Мені як матері не хотілося цього, своїм мовчанням та униканням цих розмов, я лише хотіла захисти вас з Олівочкою від усього того бруду та болю, який виникає при обговоренні цієї теми. Сподівалася на дорослість обох сторін, але інколи ці старання призводять до того, що ти описав у своїх рядках. Ми маємо вчитися говорити правду вголос, якби це не було складно та важко. Ми повинні захищатися аби не давати навіть крихітної можливості образити себе, тому що, в першу чергу, це нас руйнує та дуже ранить, формуючи внутрішні комплекси та невпевненість в собі,
— додала колишня дружина Вʼячеслава Узелкова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Вʼячеслав Узелков звинувачував Марину Боржемську не тільки у поганих стосунках з дітьми. Несподівано спортсмен заявив, що колишня дружина ставала на заваді його спілкуванню з власною мамою.