"Моя любов": колишня В'ячеслава Узелкова, у відповідь на його закиди замилувала світлинами із спільними дітьми

Новини шоубізнесу
515
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Марина Боржемська
Фото: uzelkova.marina / Instagram

Ексчоловік Марини Боржемської заявляв, що вона налаштовує дітей проти нього

Днями відомий український ексбоксер, інтерконтинентальний чемпіон В'ячеслав Узелков пожалівся на свою ексдружину, фітнес-тренерки Марину Боржемську. Він пред'явив колишній звинувачення стосовно того, що вона нібито налаштовує спільних дітей проти його і вони наразі взагалі не хочуть проявляти хоч якусь цікавість до життя батька.

Колишня кохана спортсмена красномовно відреагувала на закиди ексчоловіка. Чи то так сталося випадково, чи навмисне, але на фоні претензій Узелкова, Боржемська вирішила потішити фоловерів теплими кадрами зі спільними з В'ячеславом дітьми: Олівією та Робертом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свої знімки 44-річна Боржемська розповсюдила на офіційній сторінці в Instagram . На першій світлині Марина позувала разом зі своєю донькою, притулившись одна до одної. На іншому кадрі жінка постала разом із сином Робертом, який стояв позаду зіркової матері, поклавши руки на її плечі.

Моя любов,
– підписала знімки Боржемська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Марина Боржемська зізналася, чи погодиться піти на весілля В'ячеслава Узелкова. Жінка побажала колишньому коханому всього найкращого.