Вони досі нічого не знають! Камалія та Мохаммад Захур приховують від дочок своє розлучення

Новини шоубізнесу
4 380

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія та Мохаммад Захур з доньками. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка пояснила, чому 10-річні Арабелла та Мірабелла ще не в курсі, що їх батьки більше не разом

Понад рік тому, ще у квітні 2023-го, Камалія заявила про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Донині експодружжя зберігає теплі стосунки. Однак, як виявилося, колишні досі залишаються настільки близькими, що їх доньки навіть не підозрюють про розлучення батьків.

Про це Камалія розповіла в інтервʼю Славі Дьоміну, в якому вперше заговорила про пережиті викидні, онкологію та навіть клінічну смерть. Як розповіла співачка, вони з Мохаммадом Захуром вирішили не травмувати доньок, тому поки приховують новини про розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Скоріш за все, це була ідея самого Мохаммада, яку Камалія тільки підтримала. Адже після розлучення з першою дружиною чоловік теж ще тривалий час приховував від їх спільних дітей такі зміни в особистому житті. А відкрито вони почали про це говорити вже коли діти були дорослі.

Я зараз не можу побудувати нову сім'ю. Захур, навіть коли він розлучився з першою дружиною, він мене зустрів після свого розлучення через 8 років. І навіть зі мною в шлюбі вони приховували з першою дружиною Ольгою 8 років, що вони не просто розлучені, а що Захур одружений з іншою жінкою. Тобто 8 років в наших стосунках з Захуром він ще удавав перед своїми дітьми, що вони з їхньою мамою — подружжя. Щоби не травмувати.
Ми ніколи не сварилися. Захур мені заборонив. У них взагалі розлучення — це табу. Одружувалися по шаріату. Він від своєї мами довго приховував, що ми одружилися. Він боїться, що дівчата не зрозуміють. Тобто тато і мама ніколи не сварилися, було щастя, все добре, і тут раптом розлучення. Він каже: “От вони виростуть, коли вже будуть повнолітніми, от тоді ми зможемо їм казати”. Він хоче, аби наші діти виросли ніби в повноцінній сім'ї,
— розповіла Камалія.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в ексчоловіка Камалії відібрали майно в Україні. Артистка стала на захист Мохаммада та публічно розповіла усі деталі скандалу.