Після "злитих" фото закривавленого обличчя, Камалія висловилася про свого колишнього-мільярдера

Новини шоубізнесу
1 764
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія та Мохаммад Захур
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Артистка вперше прокоментувала чутки, ніби вона стала жертвою фізичного насильства з боку колишнього чоловіка

Минулого тижня Мережу облетіли кадри, на яких відома співачка Камалія позувала з закривавленим обличчям та сильними гематомами. І оскільки сама артистка не стала розповідати, що насправді з нею сталося, багато хто припустив, що винним у цьому може бути її колишній чоловік. Що стосовно таких чуток думає артистка — розповідаємо нижче.

Екскоханий Камалії — мільярдер Мохаммад Захур — веде досить закритий спосіб життя. Чоловік обходить стороною усе, що повʼязано з публічністю, тому не дивно, що останні події пін теж не став коментувати на загал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте заступитися за колишнього чоловіка вирішила сама співачка. У своїх соцмережах Камалія звернулася до прихильників та зазначила, що її стан на фото, які були злиті у Мережу, не мають нічого спільного з Мохаммадом. Зірка попросила не вплутувати бізнесмена у цей скандал і тим паче не розповсюджувати чутки, ніби це він побив співачку.

Я звертаюсь з щирим закликом до засобів масової інформації проявляти стриманість і обережність, особливо стосовно особи, яка є мені близькою — Захура. Захур — це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об'єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл. Важливо підкреслити, що Захур свідомо обмежує свою присутність у Мережі й тому не має можливості відповідати на необґрунтовані звинувачення, які на нього направлені,
— зазначила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія розсекретила, які має стосунки із колишнім чоловіком-мільярдером. Як виявилося, ексзакохані мають багато спільних проєктів.