"Люблю тебе! І завжди поруч": Олена Мозгова висловилася про камінг-аут старшої доньки

Новини шоубізнесу
5 165

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: olenamozgova1 / Instagram

Зіркова мама порадила доньці не звертати увагу на хейтерів

Популярна українська продюсерка та за сумісництвом донька легендарного артиста Миколи Мозгового Олена Мозгова нарешті відреагувала на камінг-аут своєї доньки Зої, яка публічно заявила про свої стосунки з жінкою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Олена підтримала свою старшу доньку. Вона порадила не звертати уваги на хейтерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що у своєму пості Зоя окреслила увагу на реакції українців на її зізнання у нетрадиційній орієнтації. Жінка зазначила, що багато людей подякували їй за сміливість у проявленні її позиції.

Багато людей подякувало мені за сміливість сказати, як є, бо вони бояться зробити так само. Бояться тому, що велика доля суспільства живе радянським минулим і мислить стереотипами, які вже багато років не лише засуджуються, а навіть караються законом у вільному світі. Бути собою і відверто любити того, кого хочеш, і робити так, як вважаєш за потрібне, поки що, на жаль, в Україні досить важко, а в деяких випадках – неможливо. Соціальна модель суспільства побудована так примітивно, що люди досі вважають, що можуть нав'язувати свої правила і втручатися в життя інших.
- повідомила донька Мозгової.

На публікацію своєї доньки не могла не відреагувати продюсерка Олена Мозгова. Цікаво, що це перша реакція Мозгової на камінг-аут рідної людини.

Сонечко, будь щаслива! Не звертай уваги на хейтерів. Вони нечесні люди з відсутністю славного, цікавого, свідомого і наповненого життя. Тому й лізуть в інше. Люблю тебе! І завжди поруч,
- зазначила Мозгова старша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова заявила, що не буде влаштовувати волонтерські збори. Мозгова зізналася, що втомилася просити людей, щоб вони долучалися до зборів.