Загадкова Клавдія Петрівна з'явилася у новому кліпі Меловіна (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 955

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: MÉLOVIN / Facebook

Артист утримується від будь-яких коментарів стосовно присутності образу Клавдії Петрівни у його кліпі

Популярний український співак Меловін, який нещодавно презентував композицію про дитячі страхи, ошелешив новим кліпом, в якому, імовірно показав Клавдію Петрівну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що mood-video на сингл “Вбиваєш мене” артист знімав у занедбаних київських підземних тунелях. Ролик вийшов максимально інтригуючим та художнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, головна інтрига відео полягає в тому, що на одному з кадрів імовірно можна побачити таємничу артистку Клавдію Петрівну. Отож, коли артист виконував куплет перед останнім приспівом, на відео глядач міг споглядати силуети людей у білому, які дуже нагадують загадкову Клавдію Петрівну.

У певний момент на долю секунди з’явився силует Клавдії Петрівни, яка була одягнена у звичний червоний колір. Цікаво, що артист жодним чином не прокоментував цей кадр зі свого кліпу. Щоправда, варто зауважити, що Меловін прихильно відгукувався про співачку-аноніма.

Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін розповів, як змінився розмір його гонорарів під час війни. Артист не нарікає на відсутність коштів, адже має запити на приватні виступи.