"Трохи в шоці": Інна Мірошниченко розповіла, якою була реакція її батьків на те, що вони з Тімуром заявили про бажання всиновити дітей

Новини шоубізнесу
4 550

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Instagram

Жінка поділилася переживаннями рідних людей

Дружина популярного телеведучого Тімура Мірошниченка - Інна Мірошниченко, яка розповіла про проблеми зі здоров'ям названої доньки, вперше заговорила про реакцію своїх батьків на те, що вони з Тімуром вирішили усиновити дітей. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, жінка відверто зізнається що її тато і мама ставили чимало запитань, коли дізналися, що подружжя хоче всиновити дітей. Вони прагнули зрозуміти, чи готові Тімур та Інна до такого кроку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Мірошниченко виділила реакцію свого батька, який попри все дослухався її слів та щиро підтримав. Мама ж, за словами Інни, просила зайвий раз подумати про правильність такого рішення.

Вони були трохи в шоці. Бабусі переживали, чи вистачить у них сил на трьох онуків. Мій тато запитав: "Це остаточне рішення?". І після "так" просто привітав. Коли дійшло до усиновлення вдруге, і ми сказали, що шукаємо дитину 8-12 років, моя мама була в шоці вже не трохи. Просила подумати, бо це "сформована особистість". "Це в першу чергу дитина", - відповіла тоді я. Тато знову подзвонив і запитав: "Це остаточне рішення?". І знову привітав,
- написала Інна у себе у фотоблозі.

Варто відзначити, що незважаючи на певні перестороги, майбутні бабуся та дідусь щиро полюбили названих онуків. У великій родині панує виключно злагода.

З перших днів і мої, і Тіма батьки прийняли своїх онуків, ніби знають їх все життя. Інколи мені здається, що в батьків ще більше прийняття і безумовної любові, ніж є в нас. Вони не проходили навчання, не розуміють багатьох речей. І дуже часто бували в шоці від того, що робить з дитиною заклад інституційного догляду. І яка травмована душа потрапляє в сім’ю. Але ніколи ніхто не сказав :"Навіщо?" чи "Поверніть назад", "А раптом це зашкодить іншим дітям?". Це наші діти. І їхні онуки. Вони окутали їх тотальною любовʼю. А любов, як відомо, зцілює будь-які рани
- підсумувала Інна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тімур Мірошниченко зізнався, які життєві обставини змусили його жити за рахунок дружини. Ведучий розповів, як тоді на це відреагувала його кохана.