Тімур Мірошниченко зізнався, як всиновлений Марсель змінив життя усієї родини

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У 2023 році життя Тімура Мірошниченка та його дружини Інни кардинально змінилося. Адже нарешті вони здійснили давню мету – всиновити малюка. За час того, як Марсель зʼявився у житті пари, ми вже дізналися багато цікавого про малюка. А от як він змінив життя зіркової пари – розповідаємо на HOCHU.ua!

Майже увесь процес усиновлення дитини Тімур та Інна намагалися транслювати у своїх соцмережах. Проте пара не приховує, що їм дуже допомогла публічність, адже це значно прискорило момент того, як вони зустрілися з названим сином.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, зараз дружина Тімура займається питаннями всиновлення ще однієї дитини . Тому на власному прикладі телеведучий запевняє, що ця система й надалі залишається доволі складно. А вся проблема у тому, що фінансово не вигідно, коли малюкам з дитячого будинку вдається знайти родину, яка готова буде їх всиновлювати. Про це чоловік розповів в інтервʼю  сайту 1+1.

Величезна черга з охочих, і я вважаю, що це дуже класний результат 2023 року - черги стали більшими. З іншого боку - погано те, що система не реагує на запит. Це те, про що ми вже неодноразово говорили. На жаль, нічого поки кардинально не змінюється і система як не хотіла, щоб діти отримували свої родини, так і не хоче. Ця "машина" багато років працювала не в інтересах дитини, і для того, щоб привести її до ладу, потрібно багато часу,

– каже Тімур Мірошниченко.

Ведучий запевняє, що за час, поки Марсель живе з ними, він дуже сильно змінився. Мірошниченко згадує, що будучи у дитячому будинку малюк постійно був похмурим, соромʼязливим та тихим. А от зараз хлопчик активний та швидко розвивається.

Досягнення відбуваються практично щодня. Коли ми його забрали, він взагалі не усміхався, дивився вниз, нічого не жував, нічого не говорив… Сьогодні це вже нормальна маленька дитина, яка вміє жувати, яка сміється і яка бешкетує. Багато пропущених моментів у розвитку ми зараз пропрацьовуємо, і вони потроху дають свої результати. Він говорить поки що єдине слово "мама",

– поділився телеведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зіркове подружжя Мірошниченків отримало звання "Родина року" . Пара прокоментувала перемогу у такій важливій категорії.