"Я не економлю ні на чому": Маша Єфросиніна розповіла про те, як доглядає за своєю зовнішністю (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
820

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Маша Єфросиніна зізналася, що ніколи не робила пластичних операцій

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка пригадала свій найбільший страх з минулого, чесно поділилася секретами успіху своєї зовнішності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікавими порадами Маша поділилася для ютуб-каналу Women's Day. Отож, Єфросиніна зауважила, що за своє життя не робила пластичних операцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона зазначила, що кожна українка має шанс і перспективу виглядати так, як вона хоче. Маша також додала, що з початком війни зрозуміла, що дуже хоче подобатися собі у дзеркалі.

І я просто взяла й розвинула цей потенціал. Тобто це режим. Косметолог, масаж – раз на тиждень. Я тренуюся щодня, це мікс функціонального тренування та пілатесу. Я намагаюся пильнувати режим сну. Медитація та генеральне прибирання в оточенні. У мене в оточенні немає токсичних людей. Я багато часу витрачаю на косметологічні процедури, я не економлю ні на чому. Я не економлю на косметиці та на доглядових процедурах. Це, мабуть, єдине, на чому сьогодні я не економлю
- розповіла Маша.

Маша зізналася, що якщо доглядати за собою, то результат неодмінно прийде. Єфросиніна також говорить, що Не вживає алкоголь, цукор та червоне м’ясо. Зірка обстежується у лікарів і стежить за своєю вагою.

Я тримаю свою вагу, тому що для жінок 40+ розбіжності у вазі дуже відображаються на обличчі. У мене вдома ціла поличка, де є добавки, різні речовини, мікроелементи, амінокислоти, і я ці коктейлі собі постійно роблю. Це робота. Не треба думати, що за зовнішністю, яка вам подобається, стоїть якесь радикальне рішення. Це не так
- підсумувала ведуча.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна похвалилася знімком після відпустки. Телеведуча зазначила, що ще більше хоче засмагнути.