Олег Винник випустить першу за 3 роки пісню: "вовчиці" обурені через "велике повернення" співака (ФОТО)

Новини шоубізнесу
764

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Схоже, на третій рік війни Олег Винник вирішив повернутися на українську сцену

Тільки-но Оля Полякова публічно заявила, що у вітчизняному шоубізнесі місце Олега Винника вільне, як співак неочікувано вирішив повернутися на українську сцену. Чим саме артист готується порадувати своїх прихильниць та як на це відреагували головні “вовчиці” країни — розповідаємо на Хочу!

Днями представниця офіційного фанклубу Валерія Барон зробила великий анонс. У себе в соцмережах жінка повідомила, що Олег Винник повертається на українську сцену.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоправда, поки це відбудеться дистанційно, адже сам співак і надалі залишається в Німеччині, де нібито лікується від загадкової хвороби. Однак у музичні чарти він налаштований повернутися. Адже 23 серпня, до Дня Незалежності України, Олег Винник готується представити нову пісню, що матиме назву “Мої люди”.

Олег Винник. Фото: скриншот

Втім судячи з коментарів під публікацією Валерії, не всі українці розділяють захват “вовчиць”. Багато користувачів Мережі нагадали, що з початку повномасштабної війни Олег Винник зник з публічного простору та досі має мовчазну позицію.

  • О, повилазили безпринципні вовчиці. Як можна зараз мати людину за кумира, 3 такою позицією щодо війни? Гидотно, вовчиці.

  • За ці роки війни в Україні зʼявилося дуже багато молодих співаків. Олег вже в минулому.

  • Дочекалися, поки людина, яка два роки як змилася з України, згадала про "своїх людей"?

  • Огида і сором. Які це у нього "його люди"? Ті, що через Тису пливуть? Гидота,

— пишуть у коментарях.

Олег Винник. Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно El Кравчук жорстко розкритикував Олега Винника. Співак вирішив не підбирати слів та відверто розповів, що думає про свого колишнього колегу.