"Чоловік легкої поведінки": El Кравчук жорстко розкритикував Олега Винника (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
630
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

EL Кравчук та Олег Винник, фото
Фото: соцмережі зірок

Артист вирішив не підбирати слів та відверто розповів, що думає про свого колишнього колегу

Нещодавно зірка 00-х EL Кравчук дав інтерв'ю, в якому зізнався, що через росіян він зник зі сцени аж на 10 років. Артист також розповів про зірок, які його дратують, та висловився про Олега Винника, з яким колись спілкувався в Берліні.

Український співак Андрій Остапенко тривалий час проживав у Берліні. Там він познайомився з колегою Олегом Винником, що на той час починав свою кар'єру в Німеччині. Він відзначив, що вже тоді помітив у Винника лише вокальний потенціал і нічого більше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

EL Кравчук підкреслив, що бачив в Олегові лише вокаліста, якому все одно, що співати. Про це він розповів у недавньому інтерв'ю Славі Дьоміну:

Ми знайомі були в Берліні. Він дуже класний вокаліст. Але я ще в Берліні зрозумів, що він тільки вокаліст. А йому було все одне: кішечку співати, собачку, людину. Йому дають — він співає. Я б так не зміг. Я хочу своє амплуа знайти, свою пісню записати.

EL Кравчук заявив, що не має наміру зайняти місце колишнього секс-символа Олега Винника в українському шоубізнесі. За словами артиста, його цінності та підходи до музики відрізняються. 

Не знаю, можливо хтось і почав займати музичну нішу улюбленця жінок, але не я. Знаєш чому? Я не чоловік легкої поведінки, просто я — інтелігентний, а не розпусник. Я не той, хто жінкам каже... що одній, що іншій. Якщо він там коханець на певний час, то я рідний брат цієї жінки,
— не підбираючи слів розповів артист.

Також EL Кравчук зізнався, що його дратують витівки Івана Дорна, з яким він, до речі, дружить. Цікаво, що після початку повномасштабної війни Іван перейшов на українську, але згодом "перезувся" та почав виступати для росіян .

Ваня Дорн. Я дуже до нього класно ставлюся. Ми друзі, правда. Я кажу йому те саме. Як можна інколи казати те, що він каже? Він каже: "Андрій, ти розумієш, я не подумав". Ну але потрібно думати, а потім казати,
— зауважив EL Кравчук.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Оля Полякова розповіла, що має зуб на Олега Винника. Співачка зізналась, що той сильно підставив її .