Ярмак отримав Золотий хрест від Головнокомандувача ЗСУ та розповів про нове військове звання

Новини шоубізнесу
953

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music

Артист зізнався, що ця нагорода набагато важливіша для нього за будь-яку державну

Відомий український репер та військовий Олександр Ярмак, який присвятив новий трек своїй донечці, отримав нове військове звання. Артист поділився своїми емоціями щодо власного підвищення у лавах Збройних сил України. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах репер Ярмак показав нагороду, яку отримав від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Золотий хрест для захисника багато що значить, оскільки заради такого звання він активно працював на захист рідної країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так стало відомо, що за два з половиною роки служби в лавах ЗСУ Ярмак отримав звання сержанта. У звʼязку з цим він отримав нагрудний знак Золотий хрест, який для нього є набагато важливішим за будь-яку державну нагороду.

Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я від першого дня не будував собі кар'єри й не бігав за званнями та посадами. Навпаки хе**чив разом з усіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна,
— зазначив Ярмак.
Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте не можемо не зазначити, що такі великі знання даються військовим великою ціною. Зокрема сам Ярмак раніше розповідав, що через службу в ЗСУ він почав відвикати від власної родини.