YARMAK зізнався, що через службу в ЗСУ відвикає від родини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 401
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

YARMAK з родиною, фото
Фото: instagram.com/yarmak_music/

Виконавець зізнається, що вимушена відстань негативно впливає на стосунки з родиною

Наразі співак YARMAK служить в ЗСУ. В нещодавньому інтерв’ю він розповів про негативний вплив відстані на його стосунки з родиною. Більше про це - далі у матеріалі.

Український реп-виконавець YARMAK (він же Олександр Ярмак), спілкуючись зі Славою Дьоміним, розповів про кризу в стосунках з дружиною через повномасштабне вторгнення рф в Україну та його вступ до лав ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами музиканта, він всіляко намагається підтримувати зв’язок з дружиною та донькою. Зокрема, вони часто спілкуються телефоном.

Проте YARMAK наголошує, що таке спілкування не замінює реального. Через це часом він починає задумуватися, чи й досі вони є родиною.

Я відверто відвикаю від родини. Тобто хоч по телефону я говорю з дружиною часто, навіть на бойових говорю. Сидиш іноді в підвалі, і є вільний час - чому не набрати, запитати, як справи... Але ти відвикаєш. Телефон - це зовсім інше. Реально я думаю, чи взагалі ми ще родина на хімічному рівні? Оцей зв’язок розривається,
- зізнається Олександр.

Попри всі складнощі, музикант та його дружина намагаються частіше бачитися. Коли у військового немає змоги приїхати додому - родина підлаштовує зустрічі під ротації Олександра.

Коли я приїхав додому, коли можу торкнутися своїх коханих людей, обійняти, коли ношу донечку на руках - все оживає в мені. Але коли ми довго на бойових, і я довго не бачусь з родиною... Хоча вони реально до мене іноді їдуть на зустріч, коли в нас передислокація або щось таке, поки група в дорозі... Ми періодично можемо десь в Дніпрі зустрітися, в Полтаві ми зустрічались... І намагаємось все ж таки їхати назустріч один одному, бо я сумую за ними,
- каже виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що репера YARMAK нахабно пограбували. Що таке важливе в нього вкрали - дізнавайтесь у цій статті .