Джиммі Кіммел не буде ведучим "Оскару-2025": у чому причина

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Джиммі Кіммел. Фото: instagram.com/jimmykimmel

Шоумен був ведучим цього заходу у 2017, 2018, 2023 та 2024 роках

Раніше стало відомо, коли відбудеться церемонія “Оскар-2025” і коли з'явиться шортліст фільмів-номінантів. А нещодавно ЗМІ поширили новину, що Джиммі Кіммел не стане ведучим наступного року. Як комік пояснює своє рішення - читайте далі у цій статті.

56-річний американський комік та ведучий Джиммі Кіммел не буде проводити “Оскар-2025”. Про своє рішення він сповістив у подкасті Politickin’, зазначає Variety.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри те, що Кіммелу подобався цей досвід, він також мав свою ціну. Зокрема, робота над “Оскаром” відволікала ведучого від його вечірнього шоу Jimmy Kimmel Live.

Тож він зробить невелику перерву та не матиме справу з церемонією нагородження наступного року.

Я погано вмію балансувати. Я дійсно не вмію. Це не одна з моїх сильних сторін. Коли йдеться про щось на кшталт "Оскара", я з головою поринаю в це. Я думаю про це вранці і вночі, і коли у мене з'являються ідеї, я хочу працювати над ними, і тоді моє нічне шоу здається неприємністю. Всі наші сценаристи працюють над "Оскаром", і це їх відволікає. Це весело, і я відчуваю себе добре, коли все йде добре, але для мене це було занадто, робити це три роки поспіль,
- пояснив Кіммел.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Майлі Сайрус відзначили нагородою, через що вона розплакалася прямо на сцені! Розповідаємо про досягнення зірки - у цій статті.