Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя в Польщі на початку повномасштабної війни в Україні

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: mashaefrosinina / Instagram

Зірка виїжджала разом з дітьми та мамою

Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка поскаржилася на життя, показавши нову зачіску, після початку війни виїжджала до Польщі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це зірка розповіла у себе на подкасті Квиток на Марс на YouTube. Маша зазначила, що тривалий період жила на дві країни. Тепер же вона зізналася, чому не змогла лишитися за кордоном. Отож, коли розпочалася повномасштабна війна, Єфросиніна разом зі своєю мамою, старшою донькою Наною і сином Олександром переїхала в Польщу. Вона не сиділа склавши руки, а усіляко брала участь у волонтерських заходах. Зокрема, вона підтримувала публічні заходи в Німеччині та Польщі, а також збирала гроші на реабілітацію жінок, які постраждали від війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зірка зазначила, що вона не розуміла як має рухатися у чужій країні. Маша відчувала там себе мертвою. Окрім того Єфросиніна зауважила, що перші пів року почувала себе як “мавпочка”, яка прагнула донести до зовсім іншого суспільства фундаментально важливі речі. Маша зауважує, що в той час було модно запрошувати українців. Вона зізналася, що були випадки, коли на подібних заходах їй забували перерахувати обіцяні суми на допомогу.

За словами Маші це були десятки тисяч євро. Отож, зірці українського ТБ скоротили час ефіру на німецькому радіо із 40 хвилин до 2. Сталося це через зниження рейтингу. Відтак, саме тоді вона зрозуміла, що якщо їй не дають можливості говорити про її батьківщину і проблеми, які там відбуваються, то вона має все полишити і повернутися додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна красномовно відповіла Сергію Притулі на його невдалий жарт. Телеведуча була досить емоційною, коли відверто розмовляла з колегою про те, наскільки складно жити в реаліях сьогодення.