Надя Дорофєєва зізналася, що змусило її вперше в житті випити "пару стопок" перед концертом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 007

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Артистка пригадала, як сильно нервувала перед зустріччю з публікою в одному з українських міст

Не секрет, що деякі артисти, як до прикладу музиканти гурту “Без Обмежень”, дозволяють собі випити перед концертами. Однак є й ті, хто отримує особливе задоволення виступати не заглушуючи емоції та відчуття. До других можна віднести співачку Надю Дорофєєву, яка готується до першого великого сольного концерту. Проте виявилося, що одного разу навіть вона наважилася вийти на сцену напідпитку. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Виявилося, що напочатку своєї сольної карʼєри Надя Дорофєєва мала виступати в одному з найпопулярніших клубів в Одесі. Та після великого успіху проєкту “Время и Стекло” співачці було особливо моторошно перед концертом. Адже вона хвилювалася, що біля сцени збереться небагато прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму новому дописі в Instagram Надя Дорофєєва зізналася: тоді вона настільки сильно боялася виходити на сцену, що наважилася випити декілька чарок коньяку. Проте варто зауважити, що концерт пройшов “на ура”, а з кожним разом кількість присутніх на виступах співачки тільки збільшувалася.

У 2021 році почався мій сольний проєкт і вже через пів року клуб Ібіца, що в Одесі, замовив мій виступ .
Було всього 200 чи 250 людей. Перед виходом на той концерт я навіть випила пару стопок коньяку, хоча я ніколи не пила і не пʼю перед концертами,
— зізналася Надя Дорофєєва.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно новий трек Наді Дорофєєвої підкорив два плейлісти Spotify Equal. Співачка також розповіла що “Нітрогліцерин” - перший український сингл, якому вдалося досягти також шаленого успіху.