"Ми так назюзькалися, що я не пам'ятаю концерту...": лідер гурту "Без Обмежень" зізнався, що пʼяний виходить на сцену

Новини шоубізнесу
5 282
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Сергій Танчинець
Фото: facebook.com/bezobmezhenua

Сергій Танчинець відверто розповів, що йому "було б не цікаво" виходити на сцену без алкоголю

Популярний український музикант, лідер гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець, який готував спільну композицію з відомою співачкою, зізнався, як ставиться до алкоголю. Виявилося, що артист не раз виходив на сцену під дією алкоголю, а одного разу через це навіть не памʼятав, як пройшов виступ. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Такими спогадами Сергій Танчинець відверто поділився під час запису подкасту з коміком Тарасом Яремієм. Саме тоді артист припустив, що мало хто виходить на сцену зовсім тверезим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особисто про себе фронтмен “Без Обмежень” не став приховувати правду. Музикант зазначив, що вже давно виступає на сцені, тому дозволяє собі трохи випити перед виступом. Але, при цьому він зауважив, що це не має бути велика кількість алкоголю.

П'ю. Я давно на сцені просто. Я з 99-го року на сцену виходжу. Якби я не пив узагалі, я б не виходив — було б не цікаво. Якби я пив багато — я б не виходив, бо мене б не було,
— зазначив артист.

Втім, варто зазначити, що без казусів у артистів теж не обійшлося. Як пригадав Сергій Танчинець, одного разу він стільки випив перед виходом на сцену, що врешті решт навіть не міг згадати, як минув концерт.

Ми до цього пили закарпатський коньяк. У нас у райдері був. І було трохи важко. Збільшилася кількість концертів, ми розуміли, що вже не вигрібаємо — і треба було знайти якийсь алкоголь, але щоб була заміна. І ми з якогось дуру подумали, що це має бути джин... І в Чорткові ми так назюзькалися, що я не пам'ятаю концерту... Ми тоді поняли, що джин — то не наша історія,
— додав Сергій Танчинець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в Мережі розлетілися чутки, ніби лідер гурту "Без обмежень" закрутив новий роман . Ба більше, вже відомо, хто полонив серце Сергія Танчинця.