Дружина Тімура Мірошниченка ощасливила свою доньку та втілила її давню мрію в життя (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 818

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот Facebook

Інна Мірошниченко дозволила 8-річній Ангеліні пофарбувати волосся у рожевий колір

Дружина відомого українського тележурналіста та оглядача Євробачення Тімура Мірошниченка - Інна Мірошниченко, яка розповідала про проблеми зі здоров'ям названої доньки, здійснила її давню мрію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зіркова мама дозволила 8-річній Ангеліні змінити стиль. Результатами Інна поділилася у себе в Instagram. Зокрема, вона зізналася, що її названа донька хоче перефарбувати волосся.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, вона дуже хотіла зробити його рожевим. Відтак, Мірошниченко вирішила не противитися бажанню своєї дитини. Більше того, вона навіть допомогла їй з цим. Отож, Ангеліні пофарбували волосся тінтом (він змивається і не є шкідливим). Відтак, Інна поділилася світлинами на яких дівчинка позує у кардинально іншому образі.

Плюс одна здійсненна мрія. Коли Ангеліна дізналась, що цей тінт змивається, то вирішила ніколи більше не мити голову. Хтось дуже хотів рожеве волосся! Тому тепер рожева я, ванна, рушники, годинник і ще купа всього. Але дитина найщасливіша.
- зазначила Інна Мірошниченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла, якою була реакція її батьків на те, що вони з Тімуром заявили про бажання всиновити дітей. Жінка поділилася переживаннями рідних людей.