Melovin розповів, як лежав у брудній воді під землею у столичній колекторній (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
951

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Melovin. Фото: instagram.com/melovin_official

Артист пригадав, на які жертви довелося піти заради вдалих кадрів

Відомий український співак Melovin, який розповів, чи вільне його серце, поділився цікавими деталями про зйомки mood video на пісню “Вбиваєш мене”. На які жертви заради втілення власної ідеї пішов артист — дізнавайтеся на Хочу!

В етері Weekend Show на М1 співак розповів про важкі зйомки нового відео “Вбиваєш мене”. Заради нього він зі знімальною командою занурився під землю і пройшов понад 3.5 км у воді у тунелях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артиста, це найважча зйомка у його житті, оскільки не вся команда була впевнена, що не має клаустрофобії. Співак довго готувався до кліпу і навіть взяв із собою необхідні заспокійливі, якщо комусь стане погано під час зйомок.

Ми тягнули із собою всю техніку, дуже боялись її впустити у воду. Великий “респект” власниці добермана, який теж є у кліпі, що погодилась і разом із песиком витримали все. Я ліг у цю воду, було трошки гидко. Навіть власниця собаки перепитала “він що, ляже у цю воду, і це все заради відео?”, ну тобто я не шукаю простого шляху,
— каже Melovin.

Заради відео та справжніх емоцій, артисту довелось лягти у брудну воду, та навіть стояти під водоспадами. Також Костянтин (справжнє ім'я артиста — прим. ред.) закликав українців не ходити до колекторних без гідів, тому що під час ризикованих прогулянок можуть статися незаплановані проблеми.

Також Костянтин (справжнє ім'я артиста Melovin) закликав українців не ходити до колекторних без гідів, тому що під час ризикованих прогулянок можуть статися незаплановані проблеми.

У нас почалось різке підтоплення водою, і нам довелось швидко вилазити з колекторної. Я знаю що у тунелях свого часу загинуло 16 осіб, тому ніколи не ходіть туди без гіда, який точно знає, як правильно поводитись,
— додав співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Melovin наважився заговорити про загибель сестри внаслідок ракетного удару. Артист розповів про болісну втрату.