Melovin наважився заговорити про загибель сестри внаслідок ракетного удару: "Це боляче, це розриває серце"

Новини шоубізнесу
1 207
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Меловін, фото
Фото: instagram.com/melovin_official/

Артист вперше відверто розповів, як його рідна людина померла внаслідок терористичного ворожого акту армії рф

Ще 15 березня, коли росія завдала черговий масований ракетний обстріл Одеси, стало відомо, що серед загиблих опинилася рідна людина відомого співака Меловіна. І тільки більше ніж через місяць артист наважився відверто розповісти про болісну втрату. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю виданню Insider Melovin зізнався, що серед загиблих того трагічного дня була його сестра. Тоді вона померла від подвійного ракетного удару, що здійснила ормія-окупантів рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співака, ця втрата буквально розриває йому серце. Ба більше, тоді він не зміг дозволити собі повністю пережити смуток і горе, адже вже на наступний день він виступав на весіллі.

Нещодавно під час обстрілу я втратив сестру. Пам'ятаєте, коли після вибуху надзвичайники приїхали рятувати людей і прилетіла друга ракета? Це боляче, це розриває серце. Наступного дня я виступав на весіллі. Натягнув усмішку і поїхав… До абсурду, але саме це й допомогло мені оговтатися і зрозуміти: "Життя — це тут і зараз. Не треба зволікати",
— каже Меловін.

За словами артиста, попри масовані обстріли в Одесі продовжують жити його рідні, зокрема батьки. Та і для самого Меловіна це місто є особливим, тому він завжди радий повертатися у рідну Одесу.

Мої батьки живуть в Одесі. За першої-ліпшої нагоди я намагаюся приїздити туди на декілька днів, а може, і більше. Цього року був у рідному місті двічі: у січні та в березні, на день народження тата. Ходив до моря. Хочу поїхати туди з концертом. Одеса — особливе для мене місто, тому все, що відбувається там нині, щоразу болить, щоразу викликає переживання,
— додав артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Melovin відверто зізнався, що різко змусило його побороти алкоголізм. Співак пригадав переломний момент, у який він почав піклуватися про власне здоровʼя.