"Людина з неврівноваженою психікою": ведучий Андрій Ковальський розкритикував В'ячеслава Узелкова (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
504

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: ICTV

Андрій Ковальський розповів про випадок, коли ексбоксер відкрився для нього з не надто приємного боку

Популярний український телеведучий Андрій Ковальський висловив свою думку стосовно відомого боксера, а наразі тренера В'ячеслава Узелкова, який відповів на заяву сина про погрози та який доволі скандально розлучився зі своєю колишньою дружиною Мариною Боржемською. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо що Ковальський та Узелков свого часу, а саме в 2011 році знімалися в проєкті “Останній герой”. Ковальський зізнався в інтерв'ю Славі Дьоміну, що саме тоді В'ячеслав відкрився для нього з не дуже приємного боку. Більше того у Андрія склалося враження, що В'ячеслав є неврівноваженою людиною і що він не може контролювати свої дії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Андрій розповів про конфлікт, який у нього стався не тільки з В'ячеславом, а й з іншими учасниками проєкту. Зокрема, ведучий розповів, що зйомки проєкту реалізовувалися на острові. Там чергували рятувальники, які й контролювали поведінку боксера.

Шоу цікаве, воно відкриває людей по-різному. Там одну людину для мене так відкрило, що, напевно, зараз би цій людині руку не подав. Це Слава Узелков. Я не хочу говорити про нього погане, а нічого хорошого сказати не можу. Я його знав, як професійного боксера. А тут він відкрився для мене як людина трішки з неврівноваженою психікою. Людина, яка не може контролювати свої дії. Я вважаю, для боксера, для людини, в якої поставлений удар, це категорично неприйнятно і дуже небезпечно,
- резюмував ведучий.

Відтак, вітчизняного ТБ вдаватися не став говорити, що саме сталося на знімальному майданчику. Однак, він зазначив, що після того інциденту В'ячеслав покинув нашумілий проєкт.

У нас був один раз, коли у нас був конфлікт, не тільки в мене, а й взагалі на острові. З нами ночували рятувальники і контролювали, щоб у Слави башню не зірвало. Наступного дня ми між собою всі порадилися і його просто прибрали з гри. Ця людина була неадекватна тоді, я так вважаю,
- зазначив Ковальський.
Те, що потім відбулося вже в його сімейному житті, тільки підтверджує те, що було 2011 року. Це було видно вже тоді. Для мене це відкриття, що людина відкрилася з іншого боку, неочікуваного, 
- резюмував телеведучий.

Дивитися з 37:10

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 15-річний син В'ячеслава Узелкова публічно відхрестився від свого батька. Роберт вперше відверто розповів про стосунки із зірковим татом.