Марина Боржемська відверто зізналася, чому 22 роки прожила з чоловіком-аб'юзером (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина відомого українського боксера Вʼячеслава Узелкова після розриву з чоловіком зізнавалася, що була жертвою аб'юзингу. Тому для багатьох це стало величезним шоком, адже пара прожила разом аж 22 роки й виглядали зі сторони ледь не ідеальною парою. І от нарешті Марина Боржемська, яка вперше розповіла про три викидні поспіль , зізналася, чому увесь цей час залишалася з чоловіком-тираном.

В  інтервʼю  Славі Дьоміну для його YouTube-каналу фітнестренерка зізналася, що переживала у стосунках з Вʼячеславом Узелковим моральний аб'юзинг. Тривалий час вона не розповідала про це рідним та навіть остаточно й сама не розуміла, що живе у ролі жертви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Марини, Вʼячеслав часто її принижував. І все ж таки колишній чоловік вмів нею вправно маніпулювати, аби вона не пішла від нього.

У мене аб'юзинг був більше не в тому, щоб підняти руку. Це моральний аб'юзинг. Це якась моя жертовність, це відповідальність за те: "а що він без мене буде", "як він без мене". Я ж то живучи з цією людиною на одній території, яка знала, на які струни натиснути в моєму серці, в моїй душі, що мені потрібно сказати для того, що я не зібрала речі й не пішла. Зманіпулювати своїм здоров'ям, зманіпулювати своїм дитинством поганим, зманіпулювати тим, що окрім мене нікого в житті більше немає і нема на кого покластися,

– пригадала Марина Боржемська.

Покінчити з такою жертовністю вона вирішила після народження їхнього сина Роберта. Тоді Марина зрозуміла, що не хоче далі бути з Вʼячеславом. Проте навіть тоді вона не наважилася піти від боксера, адже в нього стався інсульт.

Перше моє рішення було, коли я хочу піти, це коли я народила Роберта. Я зрозуміла, що це не моя людина по життю. От остаточно для себе зрозуміла, що я не хочу з ним жити. Я стала мамою для нього. Потім шкода, що захворів, інсульт. Знову ж таки, я не можу залишити людину. Я б ніколи не кинула людину у хворобі. Тому що ми з ним прожили стільки життя, я від нього народила дітей. Я не можу просто так поставитись до нього. Як так можна кинути людину, навіть якщо ти до нього вже нічого не відчуваєш,

 – додала ексдружина Узелкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше В'ячеслав Узелков пояснив, чому  не покаже свою нову обраницю.  Коли боксер повідомив щасливу новину у себе у Facebook, користувачі почали активно цікавився тим, хто ж є новою коханою чоловіка.