Ольга Сумська відверто розповіла про багаторічний конфлікт з сестрою: "Це боляче!"

Новини шоубізнесу
1 568

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Сумська з сестрою Наталією. Фото: instagram.com/olgasumska

Акторка заговорила про непрості стосунки з ріднею

Народна артистка України Ольга Сумська, яка має вкрай цікаву історію романтичних стосунків з чоловіками, вперше відверто розповіла про непрості стосунки зі своєю рідною сестрою, Наталією Сумською. За словами Ольги, їхній родинний зв'язок наразі практично відсутній, що викликає у неї глибокий біль. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму нещодавньому інтерв'ю Ольга поділилася, що вже тривалий час не спілкується з сестрою. Вона зазначила, що готова до відновлення стосунків, але Наталія не робить жодних дій для зближення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ольга також не стала розкривати деталей конфлікту, пояснивши це тим, що не хоче давати виправдання або заглиблюватися у причини розладу. Її мета — зберегти власну гідність та уникнути публічних з'ясувань.

Я мрію про це! Телефон завжди на зв'язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися,
— розповіла Ольга Сумська.

Ситуація ще більше загострилася після інциденту на церемонії нагородження лауреатів Шевченківської премії, де обидві сестри мали нагоду зустрітися. Ольга згадує, що під час події вона намагалася привітатися з Наталією, однак та просто відвернулася. За словами Ольги, цей момент був для неї надзвичайно болючим, оскільки вона досі відчуває теплі почуття до сестри та бажає налагодити з нею відносини.

Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, у мене запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В'ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: "Добрий день!". Всі вітаються, сестра не повертає голову, і це всі бачать. Можна хоча б кивнути чи що. Як можна це сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама,
— зазначила акторка.

Нагадаємо, нещодавно племінник Ольги Сумської, з яким вона публічно посварилася через Паперну, зізнався, чи відновили вони спілкування. Зірка "Скаженого весілля" прокоментував скандал, який виник у нього з ріднею на тлі російсько-української війни.