"Огидна потвора!": Ольга Сумська не стримала емоцій, коментуючи інтерв'ю власного племінника про Антоніну Паперну

Новини шоубізнесу
789
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Ольга Сумська та Антоніна Паперна
Фото: instagram.com/olgasumska

Народна артистка України відповіла на закиди власного родича щодо мовчазної позиції її доньки, що живе у москві

Днями племінник Ольги Сумської вирішив прокоментувати мовчазну позицію Антоніни Паперної. Актор В'ячеслав Хостікоєв зізнався, що з початку повномасштабної війни жодного разу не спілкувався з кузинкою , адже вона його просто ігнорує у соцмережах. Ба більше, за його словами Паперна не спромоглася надати йому відповідь, коли померла їх бабуся.

Проте, схоже, в Ольги Сумської зовсім протилежні погляди щодо цієї історії. У своїх соцмережах Народна артистка України обурилася інтерв’ю, що вийшло на YouTube-каналі Rostyslove Production та гнівно звернулася до ведучого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, син Наталі Сумської В'ячеслав дав інтерв’ю, в якому розповів про власну сестру, Антоніну Паперну. І найбільше у цьому всьому Ольгу Сумську обурила назва випуску: “Донька Ольги Сумської в москві заробляє криваві рублі. На похорон бабусі не відреагувала”. Адже, за словами народної артистки України, її донька насправді важко переживала втрату бабусі та була однією з небагатьох, хто був присутній на похоронах, правда в онлайн-режимі.

Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня та Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було, навіщо ви брешете?
— написла Ольга Сумська.
Ольга Сумська стала на захист старшої доньки
Фото: instagram.com/olgasumska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, зовсім нещодавно Антоніна Паперна похизувалася роллю в новому російському серіалі. Старша донька Сумської продовжує мовчати щодо війни в рідній Україні та досі знімається у проєктах рф.