"Річ у тім, що мені здається, що я не підходжу на таку роль": Шаманська зізналася, чи пропонували їй інтим за гроші

Новини шоубізнесу
627

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/shamankaa

Блогерка розповіла цікаву історію зі свого життя

Відома українська блогерка з мільйонною аудиторією Аліна Шаманська, яка розповіла як пережила розлучення ошелешила тим, як їй пропонували інтим за гроші. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Шаманська дала інтерв'ю проєкту ТСН.ua Наодинці. Під час бесіди вона заявила, що жодного разу не отримувала пропозиції інтимного характеру за грошову винагороду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, згодом вона пригадала, що подібні речі все ж пропонували їй. Зокрема, робив це один росіянин. Варто зауважити, що це було до повномасштабного вторгнення російської армії в Україну. Тоді їй пропонували 10 тисяч доларів за зустріч.

Річ у тім, що мені здається, що я не підходжу на таку роль. У мене Instagram такий, що я показую, як борщі варю. Хто мене запросить? Чоловік, який би мене запросив, він би замучився. Я б йому розповідала про важливі речі, він би втратив цікавість. Хоча…запрошували! В Instagram повідомлення мені надіслав чоловік: 10 тисяч доларів за нашу зустріч". Він руснявий був, це ще до війни було,
- пожартувала медійниця.

Однак згодом Аліна Шаманська згадала, що таку пропозицію таки отримувала, ще й від росіянина. Щоправда, це було ще до повномасштабної війни в Україні. Чоловік тоді пропонував ведучій 10 тисяч доларів за їхню інтиму зустріч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Шаманська показала себе “до” та “після” пластичних операцій. Блогерка зізналась, що й до пластики відчувала себе богинею.