Анну Трінчер звинуватили у крадіжці: Аліна Шаманська не стала замовчувати плагіат на власний проєкт

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артистка Анна Трінчер після розлучення з чоловіком ще активніше почала займатися власною карʼєрою, тому відтепер вона не тільки співає, а ще й запустила власний YouTube-проєкт. Однак відразу користувачі Мережі запідозрили, що дівчина надихнулася ідеєю іншої блогерки, Аліни Шаманської. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Аліна Шаманська вже відреагувала на ситуацію, що склалася. Судячи з її реакції, блогерка не хотіла це коментувати, проте увесь вечір вона отримувала купу питань на цей рахунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з коментарів її підписників, користувачі Мережі почали звинувачувати Анну Трінчер у плагіаті. Вони помітили, що для свого подкасту співачка обрала студію з дуже схожим інтерʼєром та дизайном саме на той, який для свого проєкту створила Аліна Шаманська. Однак сама вона не стала обвинувачувати колегу, тому побажала їй тільки успіху.

Направду, дійсно не планувала давати жодних коментарів, а просто продовжувати якісно виконувати свою улюблену справу. Найменше у такий важкий для країни період хочеться влаштовувати срачі та розбірки. Дам лише один коментар: Я вітаю Аню та її креативну команду з запуском свого подкасту,

– прокоментувала Аліна Шаманська.

Анну Трінчер звинуватили у крадіжці: Аліна Шаманська не стала замовчувати плагіат на власний проєкт - фото №1
Фото: instagram.com/shamankaa
Анну Трінчер звинуватили у крадіжці: Аліна Шаманська не стала замовчувати плагіат на власний проєкт - фото №2
Фото: instagram.com/shamankaa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер дала пораду, як оминати росіян за кордоном . Артистка поділилася слушним лайфхаком, який допомагає "не підпускати" до себе росіян.